Lata hantverkare!

Såhär dagen efter valborg är det så jäääkla skönt att vakna upp och känna sig pigg medans hälften av sveriges andra ungdomar snurrar runt i sängen, kallsvettiga och illamående.

Hantverkare är lata, då var det bekräftat. Ja, enligt en flyttgubbe som kallade sig för hantverkare iaf. Jag vet då inte om flyttgubbar räknas in i benämningen "hantverkare", men det var det han påstod. Nämligen var det som så att Eriks flickvän Nadja skulle flytta ut ur sin lägenhet i stan och hon hade tagit hjälp av flyttgubbar som skulle tillfällligt flytta ut hennes prylar in i ett förråd ute vid industriområdet i norra delarna av Ljungarum. Anmärkas ska att avståndet mellan hennes lägenhet och förrådet inte är så himla långt, enligt Google Earth är körsträckan ca. 3.5 - 4 km, och att lådorna var inte så många att det skulle ta flera timmar att lasta in å ut. För att komma till punkt så hade flyttgubbarna tagit en ofantlig massa tid på sig att köra dessa 4 kilometrarna och att bära in lådorna i förrådet. Om jag kommer ihåg rätt så hade det tagit en och en halv timme för dem att bara bära ut grejjerna från bilen in i förrådet. När Nadja sedan i telefon fick reda på detta faktum så hade hon förstås stört sig på den långa tiden, som hon ändå ska betala för, och undrade hur i helsike det kunde ta så lång tid för dem att genomföra arbetet. Det var då en av flyttgubbarna hade svarat med ursäkten att: "Jamen du vet väl hur vi hantverkare fungerar!".

Nä, generalisera ska man aldrig göra. Det är väl närmare så att alla vi fuskar och accepterar det som ok, då och då, visst gör vi det! Det finns nog ingen i hela världen som aldrig har fuskat eller aldrig nånsin heller kommer att fuska i någonting.. Men visst blir man irriterad på när andra gör det.. haha.. lustigt.

Lite house i form av "Sheridan - Fatz theme".. hah rätt så skön!

Peace out!

RSS 2.0